GetFit dag 2-1

Welkom op getfit.nl

Benut uw potentieel

Met onze individuele coaching richten wij ons op leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en eigenaarschap. Benut uw potentieel en dat van uw medewerkers. getFIT biedt de volgende mogelijkheden aan op het gebied van individuele coaching:

U heeft de wens om de Vitaliteit binnen uw organisatie te verbeteren, maar u heeft nog geen exact beeld wat dit nu inhoudt en hoe dit te doen. U wilt weten hoe u bij het management en de leiding van uw organisatie bewustzijn krijgt?  Dan zijn de workshops Vitaliteit van GetFit zeker iets voor u! Tijdens deze complete en intensieve workshop ontwikkelt u een visie op Vitaliteit en krijgt u helder wat Vitaliteit uw organisatie gaat opleveren

Met onze individuele coaching richten wij ons op leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en eigenaarschap. Benut uw potentieel en dat van uw medewerkers.

Wilt u meer informatie?

Onze Diensten

Alles om vitaal aan het werk te gaan en te blijven!

GetFit dag1-15

FITanalyse

Vitaliteit is hedendaags een belangrijk thema in onze maatschappij. Wie zich fit voelt, zit lekkerder in zijn vel, kan beter presteren en heeft meer energie over de dag. Het is méér dan gezondheid alleen.
GetFit dag1-73

Femme Vitaal

Iedereen zit wel eens minder lekker in zijn vel. Bij vrouwen kan dit soms te maken hebben met vrouwspecifieke klachten, dit kan leiden tot verzuim. Echter wordt hier nog niet voldoende over gesproken. getFIT begeleidt leidinggevenden bij het bes...
Vitaliteitskermis

Vitaliteitskermis

'Iets doen' met vitaliteit staat bij veel organisaties hoog op het verlanglijstje. Maar hoe geeft u er nu precies handen en voeten aan? Er is tenslotte zoveel zin en onzin over vitaliteit beschikbaar om ons heen. Het lijkt wel een kermis! 
GetFit dag 2-41

Vitaliteitsprogramma

Het getFIT Vitaliteitsprogramma is geen ‘one size fits all’ programma. Bij getFIT werken we met een vitaliteitsprogramma om op een efficiënte manier de vitaliteit van uw medewerkers en uw organisatie te verbeteren.