GetFit dag1-73

Welkom op getfit.nl

Femme Vitaal

Iedereen zit wel eens minder lekker in zijn vel. Bij vrouwen kan dit soms te maken hebben met vrouwspecifieke klachten, dit kan leiden tot verzuim. Echter wordt hier nog niet voldoende over gesproken. getFIT begeleidt leidinggevenden bij het bespreekbaar maken van vrouwenkwesties. Met begrip en de juiste begeleiding en voorlichting kunnen we de kans op verzuim verkleinen.

Praten over vrouwspecifieke klachten is nog steeds een taboe. 94% geeft bij een ziekmelding niet aan dat het om menopauze gerelateerde klachten gaat. Deze klachten leiden niet alleen tot verzuim, maar helaas vaak ook tot verstoringen in de arbeidsrelatie. Onbegrip en verkeerde begeleiding (of een gebrek eraan) is daar vaak de oorzaak van. 1 op de 5 vreest zelfs voor haar baan als ze de klachten op het werk bespreekt.

Expertiselijn en coaching

Het ondersteunen van uw medewerker in deze fases van haar leven voorkomt uitval, verhoogt de productiviteit en werkt positief op de loyaliteit. De Femme Vitaal expertiselijn van getFIT biedt medewerkers de mogelijkheid om snel en anoniem directe coaching, praktische tips of deskundig begeleiding te ontvangen. Ook is het mogelijk om persoonlijke coaching aan te bieden. We bieden onder andere dienstverlening in de vorm van een expertiselijn en coaching voor: 

Zwangerschap en terugkeer naar werk

Bij zwangerschap kan de medewerker terecht voor antwoord op vragen over gezond leven voor en tijdens de zwangerschap, zwangerschapsgerelateerde klachten, maar ook praktische vragen en de mogelijkheden met betrekking tot werk.Ook is er de mogelijkheid tot coaching voor aanstaande en nieuwe moeders over veranderingen die de komst van een kindje met zich meebrengt, waardoor de medewerker de regie houdt en niet uitvalt. Voor een gezonde terugkeer na verlof en om uitval te voorkomen. We gaan in gesprek over een gezonde balans tussen werk en ouderschap, en delen kennis en praktische tips.

(Alleenstaande) Moeders

Een (alleenstaande) moeder heeft veel ballen hoog te houden. Het is belangrijk om te weten dat de medewerker dan hulp kan krijgen. getFIT biedt coaching voor een gezonde balans werk en ouderschap, prioriteiten stellen, kennis en praktische tips op gebied van (alleenstaand) moederschap.

Grip op de overgang

Opvliegers, een kort lontje, slecht slapen, hartkloppingen, concentratieverlies, migraine, het is nog maar een deel van de klachten die een vrouw in de overgang kan ervaren. Medewerkers kunnen persoonlijke vragen stellen, klachten bespreken, krijgen advies op maat, en praktische tips over werk, voeding, beweging, leefstijl etc. Hoe kan zij haar eigen leven anders inrichten, werkomstandigheden aanpassen, fit worden en fit blijven en zo meer grip krijgen op de overgang? Het is ook mogelijk om voor groepen workshops te organiseren waarin medewerkers leren persoonlijk leiderschap te ontwikkelen en grip te krijgen op het eigen leven en werk.

Aan de slag

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening ‘Femme Vitaal’ of weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact op met getFIT via 088 - 031 32 00 of e-mail naar info@getfit.nl.

Wilt u meer informatie?

Onze Diensten

Alles om vitaal aan het werk te gaan en te blijven!

GetFit dag1-15

FITanalyse

Vitaliteit is hedendaags een belangrijk thema in onze maatschappij. Wie zich fit voelt, zit lekkerder in zijn vel, kan beter presteren en heeft meer energie over de dag. Het is méér dan gezondheid alleen.
GetFit dag1-73

Femme Vitaal

Iedereen zit wel eens minder lekker in zijn vel. Bij vrouwen kan dit soms te maken hebben met vrouwspecifieke klachten, dit kan leiden tot verzuim. Echter wordt hier nog niet voldoende over gesproken. getFIT begeleidt leidinggevenden bij het bes...
Vitaliteitskermis

Vitaliteitskermis

'Iets doen' met vitaliteit staat bij veel organisaties hoog op het verlanglijstje. Maar hoe geeft u er nu precies handen en voeten aan? Er is tenslotte zoveel zin en onzin over vitaliteit beschikbaar om ons heen. Het lijkt wel een kermis! 
GetFit dag 2-41

Vitaliteitsprogramma

Het getFIT Vitaliteitsprogramma is geen ‘one size fits all’ programma. Bij getFIT werken we met een vitaliteitsprogramma om op een efficiënte manier de vitaliteit van uw medewerkers en uw organisatie te verbeteren.