Paradigma - Argo-175
Individuele coaching

Aandacht voor het individu

Iedereen is anders, en dat geldt ook voor de situatie waarin de medewerker zich bevindt. Daarom is aandacht voor de individuele medewerker het allerbelangrijkste. 

getFIT helpt met op maat ingerichte coachingtrajecten die bijdragen aan de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van medewerkers. We verzorgen de volgende trajecten:

  • Vitaal: het traject Vitaal is gericht op het optimaliseren van de leefstijl van de medewerker. Belangrijke onderwerpen als bewegen, voeding en sport komen in dit traject aan bod. 
  • Vitaal en Fysiek: dit traject richt zich op het vergroten van de fysieke belastbaarheid van de medewerker. Daardoor nemen de beperkingen af en nemen de prestaties van de medewerker toe.
  • Vitaal en Mentaal: dit traject focust zich, naast bovenstaande onderdelen van vitaliteit, op het verbeteren van de mentale belastbaarheid en de weerbaarheid van de medewerker.

Sluiten de bovenstaande trajecten niet helemaal aan op de knelpunten binnen de organisatie? Geen probleem, samen met de werkgever en de medewerker ontwikkelen we een traject op maat.

Wilt u meer informatie?

Onze Diensten

Alles om fit aan het werk te gaan en te blijven!

Welkom bij getFIT! Hét vitaliteitslabel van paraDIGMA groep. 

ParadigmaGroup_vGilst_2019_17

Vitaliteitskermis

'Iets doen' met vitaliteit staat bij veel organisaties hoog op het verlanglijstje. Maar hoe geeft u er nu precies handen en voeten aan? Er is tenslotte zoveel zin en onzin over vitaliteit beschikbaar om ons heen. Het lijkt wel een kermis! 
Argo Advies t2-61

Werkplekonderzoek

Hoe richt u een werkplek zo ergonomisch mogelijk in, zodat medewerkers minder risico lopen op klachten? Deze en andere vragen onderzoeken wij graag voor u met een werkplekonderzoek.
Paradigma - Argo-159

Vitaliteitsscan

Een unieke tool. Eenvoudig, wetenschappelijk onderbouwd en toch makkelijk te begrijpen. Deze scan kunt u zien als een nulmeting waarmee u een helder beeld krijgt van hoe vitaal uw organisatie op dit moment is. 
Paradigma - Argo-179

Vitaliteitsprogramma

Het GetFit Vitaliteitsprogramma is geen ‘one size fits all’ programma. Bij GetFit werken we met een vitaliteitsprogramma om op een efficiënte manier de vitaliteit van uw medewerkers en uw organisatie te verbeteren.