Paradigma - Argo-175
Vitaliteitscheck

Wat hebben medewerkers nu écht nodig?

Werk maken van vitaliteit van uw medewerkers heeft pas zin als u een compleet beeld heeft van de wensen en behoeften van uw medewerkers. 

Waar de één meer behoefte heeft aan meer balans tussen haar werk- en privéleven, heeft de ander de behoefte aan tips om van de pijn in de onderrug af te komen na een lange dag achter het beeldscherm. Of misschien is het wel de droom van uw collega om ooit de Aps d’Huez te beklimmen.

Met andere woorden; werk maken van vitaliteit gaat verder dan fruit aanbieden op kantoor of het aanbieden van sportschoolabonnementen. Daarom beginnen we met het maken van een laagdrempelige vitaliteitsscan van uw organisatie aan de hand van de BRAVO factoren* (gezonde leefstijlfactoren, red.). Daarin leggen we uw medewerkers anoniem vragen voor over uw organisatie. Denk aan: In welke mate ervaart u dat er aandacht is voor een gezonde levensstijl bij u uw werkgever, hoe ervaart u de balans tussen werk en privé, hoe vaak doet u aan beweging?  De uitkomsten koppelen we aan u terug. Zo krijgt u inzicht in de vitaliteitsbeleving van uw eigen medewerkers. De scan legt goed bloot welke aanpassingen u in uw organisatie kunt doen op het gebied van vitaliteit maar houdt medewerkers ook een spiegel voor hoe zij zelf invloed kunnen uitoefenen op, en eigenaar kunnen worden van hun eigen vitaliteit.

https://www.sbcm.nl/bravo 

Wilt u meer informatie?

Onze Diensten

Alles om vitaal aan het werk te gaan en te blijven!

Welkom bij getFIT! Hét vitaliteitslabel van paraDIGMA groep. 

Vitaliteitskermis getFIT 1

Vitaliteitskermis

'Iets doen' met vitaliteit staat bij veel organisaties hoog op het verlanglijstje. Maar hoe geeft u er nu precies handen en voeten aan? Er is tenslotte zoveel zin en onzin over vitaliteit beschikbaar om ons heen. Het lijkt wel een kermis! 
Argo Advies t2-61

Werkplekonderzoek

Hoe richt u een werkplek zo ergonomisch mogelijk in, zodat medewerkers minder risico lopen op klachten? Deze en andere vragen onderzoeken wij graag voor u met een werkplekonderzoek.
Paradigma - Argo-159

Vitaliteitsscan

Een unieke tool. Eenvoudig, wetenschappelijk onderbouwd en toch makkelijk te begrijpen. Deze scan kunt u zien als een nulmeting waarmee u een helder beeld krijgt van hoe vitaal uw organisatie op dit moment is. 
Paradigma - Argo-179

Vitaliteitsprogramma

Het GetFit Vitaliteitsprogramma is geen ‘one size fits all’ programma. Bij GetFit werken we met een vitaliteitsprogramma om op een efficiënte manier de vitaliteit van uw medewerkers en uw organisatie te verbeteren.