GetFit dag1-31

Welkom op getfit.nl

Een vitale werkomgeving

Hoe richt u een werkplek zo ergonomisch mogelijk in, zodat medewerkers minder risico lopen op klachten? Deze en andere vragen onderzoeken wij graag voor u met een werkplekonderzoek.

Een vitale organisatie begint bij goede zorg voor uw medewerkers. Door te zorgen voor een goed en veilig ingerichte werkplek en door medewerkers een gezonde werkgewoonte aan te leren, bevordert u de productiviteit en vermindert u de kans op verzuim door fysieke klachten. Of u nu in een productieomgeving werkt of op een kantoor, fysiek werk doet of niet; met een goede werkhouding en de juiste instrumenten en hulpmiddelen, wordt een groot deel van het werk verlicht. 

Wij gaan graag met u aan de slag om een optimale werksituatie te creëren. Tijdens het werkplekonderzoek besteden we aandacht aan de (mogelijke) klachten van medewerkers, de werkplek en de relatie tussen beide. Hierbij maken we gebruik van het 5W-model: Werkplek, Werkwijze, Werkhouding, Werkdruk en Werksfeer.
Nadat het werkplekonderzoek is afgerond, stellen we een rapportage op en geven wij u een concreet advies hoe u de inrichting van de werkplekken kunt optimaliseren.

Wanneer zet u een werkplekonderzoek in?

Een werkplekonderzoek wordt niet alleen ingezet voor medewerkers met specifieke fysieke klachten door bureau-/beeldschermwerk of zwaar, lichamelijk werk. Maar ook om fysieke klachten bij medewerkers te voorkomen. Een werkplekonderzoek kan dus op elk moment worden ingezet. 

Wilt u meer informatie?

Onze Diensten

Alles om vitaal aan het werk te gaan en te blijven!

GetFit dag1-15

FITanalyse

Vitaliteit is hedendaags een belangrijk thema in onze maatschappij. Wie zich fit voelt, zit lekkerder in zijn vel, kan beter presteren en heeft meer energie over de dag. Het is méér dan gezondheid alleen.
Vitaliteitskermis

Vitaliteitskermis

'Iets doen' met vitaliteit staat bij veel organisaties hoog op het verlanglijstje. Maar hoe geeft u er nu precies handen en voeten aan? Er is tenslotte zoveel zin en onzin over vitaliteit beschikbaar om ons heen. Het lijkt wel een kermis! 
GetFit dag 2-41

Vitaliteitsprogramma

Het getFIT Vitaliteitsprogramma is geen ‘one size fits all’ programma. Bij getFIT werken we met een vitaliteitsprogramma om op een efficiënte manier de vitaliteit van uw medewerkers en uw organisatie te verbeteren.
GetFit dag1-49

Training & Workshops

Met de visie van getFIT, geven de vitaliteitconsultants trainingen en workshops aan werkgevers en werknemers op het gebied van vitaliteit en lifestyle. Zo gaat getFIT met u samen op weg naar een vitale organisatie met vitale medewerkers.