GetFit dag1-68 banner

Maak kennis met getFIT

Hét vitaliteitslabel van paraDIGMA groep. 
GetFit dag1-13

Doe mee aan de FITanalyse

De unieke analyse op het gebied van vitaliteit
GetFit dag 2-36 banner

Wij zien vitaliteit als preventie!

Wij helpen leidinggevenden en medewerkers van organisaties vitaal te zijn en vitaal te blijven. Daarmee werken we aan het voorkomen van verzuim in organisaties. Dat doen we aan de hand van drie stevige overtuigingen.
GetFit dag 2-8 banner

Wat geeft jou energie?

Een tip, trick of meer informatie over fit worden en blijven? Bekijk dan een van onze artikelen over vitalteit.

Onze Diensten

Alles om vitaal aan het werk te gaan en te blijven!

GetFit dag1-73

Femme Vitaal

Iedereen zit wel eens minder lekker in zijn vel. Bij vrouwen kan dit soms te maken hebben met vrouwspecifieke klachten, wat kan leiden tot verzuim. Echter wordt hier nog niet voldoende over gesproken. getFIT begeleidt zowel vrouwlijke meewe...
Vitaliteitskermis

Vitaliteitskermis

'Iets doen' met vitaliteit staat bij veel organisaties hoog op het verlanglijstje. Maar hoe geeft u er nu precies handen en voeten aan? Er is tenslotte zoveel zin en onzin over vitaliteit beschikbaar om ons heen. Het lijkt wel een kermis! 
GetFit dag 2-41

Vitaliteitsprogramma

Het getFIT Vitaliteitsprogramma is geen ‘one size fits all’ programma. Bij getFIT werken we met een vitaliteitsprogramma om op een efficiënte manier de vitaliteit van uw medewerkers en uw organisatie te verbeteren.
GetFit dag1-49

Training & Workshops

Met de visie van getFIT, geven de vitaliteitconsultants trainingen en workshops aan werkgevers en werknemers op het gebied van vitaliteit en lifestyle. Zo gaat getFIT met u samen op weg naar een vitale organisatie met vitale medewerkers.
GetFit dag 2-1

Coaching

Met onze individuele coaching richten wij ons op leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en eigenaarschap. Benut uw potentieel en dat van uw medewerkers. getFIT biedt de volgende mogelijkheden aan op het gebied van individuele coaching:
GetFit dag1-31

Werkplekonderzoek van getFIT

Hoe richt u een werkplek zo ergonomisch mogelijk in, zodat medewerkers minder risico lopen op klachten? Deze en andere vragen onderzoeken wij graag voor u met een werkplekonderzoek.