GetFit dag 2-38

Welkom op getfit.nl

Inspiratie

Alle weken fit!

9/23/2021 12:00:00 AM

De nationale vitaliteitsweek van 2021 is van start gegaan! Een week lang staat het thema vitaliteit in de spotlight. Een mooi moment om eens na te denken over het onder de aandacht brengen van vitaliteit binnen uw organisatie. Vitaliteit wordt steeds belangrijker, want een vitale medewerker werkt namelijk met meer plezier, is gezonder, productiever, verzuimt minder en zal logischerwijs zijn of haar werk tot op hogere leeftijd zinvol voort kunnen zetten.

Een week de vitaliteit onder de aandacht brengen is goed, maar nog beter is het om ook de overige 51 weken van het jaar het onderwerp levende te houden binnen uw organisatie. Maar hoe doet u dat dan?

Maak kennis met de FITanalyse en het FITprogramma van getFIT

De FITanalyse legt de vinger op de zere plek. Het brengt namelijk de onbewuste persoonlijke drijfveren in beeld en vormt daarmee een perfecte start voor het inzetten van de juiste interventies voor de medewerker en uw organisatie. Willen we duurzaam preventief verbetering krijgen, dan moeten we naast de mentale en fysieke gezondheid, ook naar het gedrag kijken en dus naar onze innerlijke patronen. Onze analyse gaat verder dan de klassieke manier van kijken naar vitaliteit en inzetbaarheid.

Om de FITanalyse zo optimaal mogelijk te benutten en met de uitkomst aan de slag te gaan, heeft getFIT een FITprogramma ontwikkeld. Dit FITprogramma is voornamelijk gericht op de leidinggevenden in de organisatie. Het programma duurt één jaar en bestaat onder andere uit: een inspiratiesessie, campagnemateriaal, intakegesprekken met de deelnemers, vier FITtrainingen en een vitaliteitscoach op locatie. Zo heeft u het hele jaar door blijvende aandacht voor vitaliteit!

Aan de slag!

Wilt u aan de slag met vitaliteit en gedurende een langere periode vitaliteit onder de aandacht brengen in uw organisatie, zodat uw medewerkers vitaal zijn en blijven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder met al uw vitaliteitsvraagstukken.  

Laatste nieuws