GetFit dag1-58

Welkom op getfit.nl

Inspiratie

Waarom is vitaliteit op de werkvloer zo belangrijk?

3/16/2023 12:00:00 AM

Medewerkers die lekker in hun vel zitten, hebben meer energie om hun werk te doen. Zo leidt vitaliteit tot een hogere productiviteit en tot minder verzuim. Dit heeft ook een positieve invloed op de directe collega’s. Bovendien voorkomt een hogere vitaliteit fysieke en mentale klachten, waarbij ook nog eens meer werkgeluk ervaren wordt. Als werkgever kunt u helaas fitte medewerkers niet afdwingen. Wel kunt u vitaliteit stimuleren!

Aan de slag met vitaliteit

Maar hoe kunt u dan die vitaliteit stimuleren zonder dat de medewerker zich gedwongen voelt? Dat begint bij de medewerker zelf te laten inzien dat vitaliteit loont. Dan komt stap 2: hoe geef je hier handen en voeten aan? Er is zo veel informatie te vinden over vitaliteit stimuleren en de verschillende methodes om dit te bereiken, dat u als werkgever soms door de bomen het bos niet meer ziet. getFIT heeft de oplossing: De Vitaliteitskermis!

Gebruik de vitaliteitskermis als aftrap om vitaliteit bij uw medewerkers op de agenda te zetten. Zet de fysieke kermis op locatie, bedenk aanvullende programma’s en u kunt van start. Met de verschillende ‘attracties’ maken medewerkers kennis met verschillende thema’s omtrent vitaliteit en de ervaren coaches gaan in gesprek met de medewerkers om te ontdekken of er een balans ervaren wordt.

De Vitaliteitskermis

De Vitaliteitskermis van getFIT is een uniek concept waarmee gegarandeerd de aandacht wordt getrokken. En dat is precies de bedoeling. Met deze kermis maken we vitaliteit bespreekbaar op een leuke en luchtige manier. Geen moeilijke teksten of vitaliteitscoaches in sportkleding, maar samen op een laagdrempelige manier kijken naar diverse vitaliteitswensen/-onderwerpen binnen de hele organisatie, zoals sport, voeding, overgewicht en geestelijke gezondheid.

Het doel van de kermis is om de medewerkers zelf aan het denken te zetten over vitaliteit en ze enthousiast te maken.  De fysieke kermis is een eyecatcher en staat daadwerkelijk bij een organisatie op locatie. En dat op slechts 9m2!

De Vitaliteitskermis bij uw op locatie

Wilt u meer weten over de Vitaliteitskermis en wat er bij u op locatie mogelijk is? Ga dan voor meer informatie naar onze website, bekijk de video of neem vrijblijvend contact met ons op.

Laatste nieuws