GetFit dag1-58

Welkom op getfit.nl

Inspiratie

De Vitaliteitskermis is weer van start gegaan!

9/16/2021 12:00:00 AM

Iets doen met vitaliteit staat bij veel organisaties op de agenda, maar hoe maak je vitaliteit op een luchtige en leuke manier bespreekbaar? Met de Vitaliteitskermis natuurlijk! Het afgelopen anderhalf jaar heeft de Vitaliteitskermis van getFIT helaas een tijdje stil gestaan. Maar dat is verleden tijd: met veel plezier hebben wij dan ook begin deze maand de Vitaliteitskermis bij een van onze klanten mogen plaatsen. We zijn bij Stichting Aafje, locatie Schiehoven in Rotterdam geweest!

Gegarandeerd reacties

Met de Vitaliteitskermis hebben we vitaliteit bespreekbaar gemaakt op een leuke en luchtige manier. Samen hebben we, op een laagdrempelige manier, gekeken naar diverse vitaliteitswensen van de organisatie. Wij geloven namelijk niet in algemene oplossingen: ieder mens is immers anders en heeft een andere vitaliteitsbeleving.

Wat een feest was het om de kermis weer te laten draaien! Maar hoe ziet de Vitaliteitskermis van getFIT er eigenlijk uit? De kermis is een eyecatcher en staat daadwerkelijk bij de organisatie op locatie. Het trekt zonder twijfel de aandacht van medewerkers en reacties zijn gegarandeerd! En dat is precies de bedoeling: de Vitaliteitskermis lokt reacties uit rondom gedrag, gezondheid en eigen verantwoordelijkheid. Hiermee wordt er aandacht en een stuk bewustwording gecreëerd. De kermis doorloopt verschillende vitaliteitsthema’s, zoals beweging, sport, voeding en geestelijke gezondheid. Het doel van de kermis is om medewerkers zelf aan het denken te zetten over vitaliteit en hen hiervoor te enthousiasmeren.

Maak werk van vitaliteit

Bent u nieuwsgierig geworden en zou u de Vitaliteitskermis ook wel eens in uw organisatie willen hebben? Neem eens een kijkje onze website, neem contact met ons op en vraag een offerte aan!

Vitaliteitskermis Stichting Aafje

 

Laatste nieuws