GetFit dag1-49 banner

Welkom op getfit.nl

Een vitale training of workshop met impact!

Met de visie van getFIT, geven de vitaliteitconsultants trainingen en workshops aan werkgevers en werknemers op het gebied van vitaliteit en lifestyle. Zo gaat getFIT met u samen op weg naar een vitale organisatie met vitale medewerkers.

Op het moment dat u een training of workshop wenst te volgen, kunt u het offerteformulier invullen. Hierna wordt er door een consultant van getFIT telefonisch contact met u opgenomen om de precieze wensen en doelstelling van de training of workshop te bespreken. Het blijft immers altijd maatwerk.

Training Vitaal leidinggeven

Je oogst wat je zaait! Deze training is ontwikkeld voor leidinggevenden. In dit programma leert men o.a. signalen herkennen m.b.t. een negatieve balans in de vitaliteit bij medewerkers, hoe een gesprek te voeren over vitaliteit en op een energieke positieve manier leiding te geven.

Locatie: Online of op locatie werkgever

Omvang Groep:  8 - 10 personen

Duur: 2 dagdelen

Training Vitaliteit & Lifestyle

In deze interactieve training behandelen we allerlei topics omtrent vitaliteit en lifestyle. Hierbij kunt u met name denken aan de BRAVO factoren.

Locatie: Online of op locatie werkgever

Omvang Groep:  8 - 12 personen

Duur: 2 dagdelen

Sparringssessie De opstap naar Vitaliteit

Wat is voor u en uw organisatie vitaliteit? En waar wil u naar toe met de organisatie? Onze consultants gaan samen met u aan de slag in deze sessie op zoek naar uw vitaliteit.

Locatie: Online of op locatie werkgever

Omvang Groep:  1 - 10 personen

Duur: 1,5 uur

Workshop Belastbaarheid op de werkvloer

Belastbaarheid, overbelasting, statische belasting? Wat is het nu allemaal en wat doet dit met het lichaam? Deze workshop is bedoeld om medewerkers te informeren en te adviseren over het belastbaar houden van het lichaam op de werkvloer en daar buiten. Tevens wordt er aandacht besteed aan mogelijke verbeteringen / aanpassingen op de werkvloer.

Locatie: Online of op locatie werkgever

Omvang Groep: 8 -10 personen

Duur: 2.5 uur

Workshop Optimaliseren beeldschermwerkplek

Met alleen een goed ingestelde werkplek ben je er nog niet! Deze workshop geeft medewerkers inzichten en tips hoe de werkplek zo optimaal mogelijk ingericht en gebruikt kan worden. Ook wordt er aandacht besteed aan het optimaliseren van de individuele / persoonlijke vitaliteit.

Locatie: Online of op locatie werkgever

Omvang Groep: 8 -10 personen

Duur: 2,5 uur