GetFit dag 2-1

Welkom op getfit.nl

Benut uw potentieel

Met onze individuele coaching richten wij ons op leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en eigenaarschap. Benut uw potentieel en dat van uw medewerkers. getFIT biedt de volgende mogelijkheden aan op het gebied van individuele coaching:

FIT Check

De FIT Check is een check die bestaat uit twee onderdelen, namelijk een gesprek en een meting met een daaropvolgend advies. Dit met als belangrijkste doel, bewustwording creëren bij de medewerker. Het inzetten van de FIT Check draagt bij aan het streven naar een optimale vitaliteit. Ook signaleert de FIT Check, door middel van een meting, algemene gezondheidsrisico’s die samenhangen met de leefstijl van de medewerker.

De meting bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Biometrische meting (Lengte, gewicht, BMI, vetpercentage, visceraal vet, spiermassa, buikomvang)
  • Glucose meting
  • Cholesterolmeting
  • Bloeddrukmeting

Locatie: op locatie werkgever

Duur: 30 minuten per medewerker

Fysiotherapeut op de werkvloer

Met onze fysiotherapeut op de werkvloer richten wij ons op fysieke beperkingen en ondersteunen wij waar nodig op de werkvloer. De fysiotherapeut analyseert de relatie tussen de klachten van individuele medewerkers en hun werkomgeving. Het doel is om medewerkers weer zo optimaal mogelijk te laten functioneren op het werk.

Locatie: op locatie werkgever

Omvang groep: 8 medewerkers per dagdeel

Duur: dagdeel

 

Vitaliteitstraject

Het vitaliteitstraject start altijd eerst met een intake waarin de persoonlijke doelen van medewerker in kaart worden gebracht. Er zal dan samen met medewerker gekeken worden naar de aandachtspunten en het aantal vervolg consulten die nodig zullen zijn. Tijdens de vervolg consulten wordt er middels persoonlijke begeleiding van één van onze vitaliteitscoaches gewerkt aan het behalen van zijn/haar doelen.

Locatie: op kantoor  getFIT of op locatie werkgever

Duur: Intake 90 minuten, vervolgconsult 60 tot 90 minuten