GetFit dag1-15

Welkom op getfit.nl

De unieke analyse op het gebied van vitaliteit

De FITanalyse

Vitaliteit is hedendaags een belangrijk thema in onze maatschappij. Wie zich fit voelt, zit lekkerder in zijn vel, kan beter presteren en heeft meer energie over de dag. Het is méér dan gezondheid alleen.

Toch is nog niet iedereen bewust van het feit dat vitaliteit zo belangrijk is. Niet alleen privé maar ook op de werkvloer. Veel weten niet wat vitaal zijn precies inhoudt, of welke kleine veranderingen ervoor kunnen zorgen dat je je veerkrachtiger kunt voelen.

Als werkgever is het tevens zo belangrijk om in te spelen op vitaliteit en gezondheid van medewerkers. Vitale en fitte medewerkers hebben een hogere productiviteit, zijn bevlogen, hebben meer zin in de dag en als klap op de vuurpijl verzuimt een medewerker minder. Door u als werkgever nu te richten op vitaliteit, werkt u automatisch aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Met de FITanalyse van getFIT krijgt u inzicht in de fysieke én mentale gezondheid van uw medewerkers en organisatie. Een win-win voor zowel de werkgever als de medewerker!

Hoe werkt de FITanalyse?

In een zeer bijzondere samenwerking met het Centrum voor Belevingspsychologie, hebben diverse professionals van paraDIGMA groep, de wetenschappelijke validatie van een unieke kijk op het onderwerp vitaliteit gezocht. Zo is de FITanalyse tot stand gekomen die op unieke wijze de (on)bewuste vitaliteit van medewerkers en organisatie, in kaart brengt.

Tijdens de analyse worden er vragen gesteld aan de medewerker over de gezondheid op gebied van lichamelijke en geestelijke inspanningen, hoe je momenteel in het leven staat, wat je relativeringsvermogen is, je gemoedtoestand over het algemeen en nog veel meer. Allerlei onderwerpen komen aan bod, alles te maken met vitaliteit. Lichamelijk fit zijn, zoals een gunstig BMI of een verantwoord cholesterolgehalte dragen hier vanzelfsprekend aan bij.

Fitte en vitale medewerkers houden uw organisatie duurzaam inzetbaar

De FITanalyse is geen dagtaak, maar kost de medewerker slechts 10 á 12 minuten. Na het voltooien van de analyse ontvangt de medewerker een persoonlijke uitslag met inzicht in zijn of haar vitaliteit, met eventueel kleine verbeterpunten. U als werkgever ontvangt een organisatiebreed rapport, met conclusies en adviezen om uw medewerkers duurzaam inzetbaar te houden. 

Wilt u meer weten over de FITanalyse of als organisatie bijdragen aan de vitaliteit van uw medewerkers? Vraag meer informatie aan of neen contact met ons op. 

 

Wilt u meer informatie?

Onze Diensten

Alles om vitaal aan het werk te gaan en te blijven!

GetFit dag1-15

FITanalyse

Vitaliteit is hedendaags een belangrijk thema in onze maatschappij. Wie zich fit voelt, zit lekkerder in zijn vel, kan beter presteren en heeft meer energie over de dag. Het is méér dan gezondheid alleen.
GetFit dag1-73

Femme Vitaal

Iedereen zit wel eens minder lekker in zijn vel. Bij vrouwen kan dit soms te maken hebben met vrouwspecifieke klachten, wat kan leiden tot verzuim. Echter wordt hier nog niet voldoende over gesproken. getFIT begeleidt zowel vrouwlijke meewe...
Vitaliteitskermis

Vitaliteitskermis

'Iets doen' met vitaliteit staat bij veel organisaties hoog op het verlanglijstje. Maar hoe geeft u er nu precies handen en voeten aan? Er is tenslotte zoveel zin en onzin over vitaliteit beschikbaar om ons heen. Het lijkt wel een kermis! 
GetFit dag 2-41

Vitaliteitsprogramma

Het getFIT Vitaliteitsprogramma is geen ‘one size fits all’ programma. Bij getFIT werken we met een vitaliteitsprogramma om op een efficiënte manier de vitaliteit van uw medewerkers en uw organisatie te verbeteren.