GetFit dag 2-16 banner

Welkom op getfit.nl

Samen kijken waar het beter kan

Een van onze gespecialiseerde vitaliteitscoaches bezoekt uw organisatie. Hij gaat met u in gesprek over vitaliteit binnen uw organisatie en inventariseert samen met u waar het beter kan. Aan de hand van dat gesprek zal de coach u vragen om ook anderen binnen uw organisatie (geanonimiseerd) te mogen interviewen. Denk daarbij aan zowel leidinggevenden en medewerkers. De uitkomsten koppelen we aan u terug. Zo krijgt u inzicht in de vitaliteitsbeleving van uw eigen medewerkers.

De scan legt goed bloot welke aanpassingen u in uw organisatie kunt doen op het gebied van vitaliteit maar houdt medewerkers ook een spiegel voor hoe zij zelf invloed kunnen uitoefenen op, en eigenaar kunnen worden van hun eigen vitaliteit.

Organisatie-vitaliteitsplan

Op basis van die uitkomst stellen we een organisatie-vitaliteitsplan op. Dat plan kan zowel een programma voor een groep of meerdere groepen medewerkers bevatten, als een persoonlijk programma voor een individuele medewerker. Dat is afhankelijk van uw vitaliteitswens. Neem de uitkomst van bedrijf X. Daar komen veel fysieke klachten voor, ervaart men veel werkstress en is het vitaliteitscijfer dat medewerkers geven laag. In ons plan doen we een voorstel om deze punten te verbeteren. Ook doen we een nameting om u de effecten te tonen van de interventies. Daarbij moet u denken aan trainingen en workshops op het gebied van fysieke belasting op de werkvloer, trainingen voor het inrichten van de beeldschermwerkplek, trainingen ‘vitaliteit en lifestyle’ en specifiek voor leidinggevenden: ‘vitaal leidinggeven’. Een programma voor een individuele medewerker gaat aan de hand van een persoonlijke intake. Centraal daarin staat de vraag: wat is voor jou vitaliteit? Wat zijn de doelen die jij in je leven hebt? Ook bieden we medewerkers tools om persoonlijke doelen te halen, zoals consulten en een voedings- of trainingsschema. Dat vraagt overigens veel eigenaarschap van medewerkers, maar daar ondersteunen we hen natuurlijk in.

De vraag achter de vraag…

Uiteindelijk draait het om persoonlijke aandacht voor medewerkers. Dat is onze drijfveer. Naast digitale tools werken wij vooral met echte vitaliteitscoaches. Coaches die in uw organisatie aanwezig zijn of waar u online mee kunt chatten als je daar behoefte aan hebt. We bekijken het van de menselijke kant. We gaan het gesprek aan met mensen: Wat wil jij, welke doelen stel jij jezelf, waar wil je heen? Is je doel werkelijk om 10 kilo af te vallen? Of steekt er iets achter weg? Stelt je nieuwe gewicht je misschien beter in staat om een keer de Aps d’Huez te beklimmen? Of meer te doen met je kleinkinderen? Werkelijke interesse, persoonlijke aandacht en de vraag achter de vraag; dat typeert getFIT.

Aan de slag met vitaliteit? Bekijk onze diensten!