GetFit dag1-23 banner

Welkom op getfit.nl

Inspiratie

Individuele coaching voor medewerkers

5/25/2022 12:00:00 AM

Vitaliteit wordt vaak in één adem genoemd met duurzame inzetbaarheid, een steeds belangrijker thema voor organisaties. Als organisatie kunt u werken aan vitaliteit van medewerkers door een vitale werkomgeving te creëren. Een vitale medewerker werkt met meer plezier, is gezonder, productiever, verzuimt minder en zal logischerwijs tot op hogere leeftijd inzetbaar zijn.

Maar wat als een medewerker zich minder vitaal voelt? Dan kan individuele coaching helpen!

Drie pijlers om vitaliteit te verhogen

Onze overtuiging is dat anders kijken naar vitaliteit de werkgever én medewerker verder brengt. Wij helpen medewerkers van organisaties vitaal te zijn en dit ook te blijven. Dit doen we door handvatten te bieden waardoor er om gegaan kan worden met dat wat er in een mensenleven gebeurt, zowel op fysiek als mentaal gebied.

Onze drie pijlers tijdens individuele coaching trajecten;

  1. Leiderschap
  2. Persoonlijke ontwikkeling
  3. Eigenaarschap

Daarbij gelooft getFIT dat;

  1. Je je leven lang werkt aan vitaliteit;
  2. Iedereen verantwoordelijk is voor zijn of haar eigen vitaliteit;
  3. De bedrijfscultuur bepalend is voor de vitaliteit van medewerkers.

Het traject is gericht op het optimaliseren van de leefstijl, vitaliteit, werkomgeving, werkwijze en het vergroten van de fysieke belastbaarheid en prestatie van de medewerker met de daarbij horende afname van beperkingen in het werk.

Individuele coaching en daarmee het werken aan de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid kan niet alleen preventief ingezet worden, maar ook als het gaat om het bespoedigen van de arbeidsre-integratie.

Meer informatie

Indien u vragen heeft of meer informatie wil over individuele coaching staan wij u graag te woord! Ga naar onze website voor meer informatie of stuur een mail naar info@getfit.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ook telefonisch contact opnemen met getFIT via 088 – 032 26 00.

 

 

Laatste nieuws