Paradigma - Argo-159
Budgetcoaching

Van geldzorgen naar zorgen voor geld

Van de werkenden in Nederland heeft 21% lichte of ernstige betalingsproblemen. Hoe zit dat bij uw organisatie en wat doet u aan ondersteuning voor uw medewerkers? 

Met de (preventieve) budgetcoaching van getFIT zorgt u ervoor dat uw medewerker weer financieel zelfredzaam wordt! Vanuit onze visie dat medewerkers zelf verantwoordelijk blijven voor hun financiële huishouding, gaan wij met de medewerker aan de slag, zodat zij zelf weer de touwtjes in handen krijgen. Regie houden op het eigen leven, betekent ook regie houden op de financiën!

Voor veel mensen is het onder controle houden van hun financiële huishouding een hele uitdaging. Daarnaast kampen veel mensen met (langdurige) schulden. Dit kan van invloed zijn op de vitaliteit van de medewerker. Zo kan geldproblemen het functioneren met een medewerker beïnvloeden en veel stress veroorzaken. In sommige gevallen kan geldproblemen zelfs reden zijn voor verzuim! 

Onze budgetcoaches dragen zorg voor overzicht en inzicht bij medewerkers, zonder zaken van hen over te nemen. Soms kan een multidisciplinaire aanpak nuttig zijn en wordt een psycholoog betrokken om een echte gedragsverandering te kunnen creëren. Deze psychologen zijn aangesloten bij paraDIGMA groep en zijn zonder wachtlijst inzetbaar. Vanuit deze positie kunnen medewerkers weer een horizon zien en daadwerkelijk zelf keuzes gaan maken en hun gedrag hierop aanpassen. 

Aan de slag! 

Benieuwd naar wat de budgetcoaches voor u en uw medewerker kunnen betekenen? Vraag gerust meer informatie aan!

Wilt u meer informatie?

Onze Diensten

Alles om fit aan het werk te gaan en te blijven!

Welkom bij getFIT! Hét vitaliteitslabel van paraDIGMA groep. 

ParadigmaGroup_vGilst_2019_17

Vitaliteitskermis

'Iets doen' met vitaliteit staat bij veel organisaties hoog op het verlanglijstje. Maar hoe geeft u er nu precies handen en voeten aan? Er is tenslotte zoveel zin en onzin over vitaliteit beschikbaar om ons heen. Het lijkt wel een kermis! 
Argo Advies t2-61

Werkplekonderzoek

Hoe richt u een werkplek zo ergonomisch mogelijk in, zodat medewerkers minder risico lopen op klachten? Deze en andere vragen onderzoeken wij graag voor u met een werkplekonderzoek.
Paradigma - Argo-159

Vitaliteitsscan

Een unieke tool. Eenvoudig, wetenschappelijk onderbouwd en toch makkelijk te begrijpen. Deze scan kunt u zien als een nulmeting waarmee u een helder beeld krijgt van hoe vitaal uw organisatie op dit moment is. 
Paradigma - Argo-179

Vitaliteitsprogramma

Het GetFit Vitaliteitsprogramma is geen ‘one size fits all’ programma. Bij GetFit werken we met een vitaliteitsprogramma om op een efficiënte manier de vitaliteit van uw medewerkers en uw organisatie te verbeteren.